2013 m. vasario 9 d., šeštadienis

Merginų arbatėlė 2013

Vasario 2 dienos ankstyvą popietę korporacijos merginos rinkosi Kauno paslaugų verslo darbuotojų profesinio rengimo centro Grožio studijoje. Net 16 juniorių, senjorių ir filisterių nusprendė, kad praėjus viduržiemiui ir artėjant vasario 16-ajai būtina pasigražinti.

Grožio studijoje mus draugiškai pasitiko makiažo specialistė. Ji ne tik atsakinėjo į užduotus klausimus apie grožį, bet ir pasakojo apie gražinimosi įmantrybes – kaip tinkamai pasirinkti ir pasidaryti makiažą, kaip jį priderinti prie būdo ir “neužsidėti klouno kaukės”. Savo meistriškumą specialistė pademonstravo padarydama prie akių ir drabužių spalvos tinkantį, dieninį makiažą fil! Vidmantei.


Toliau sekė antroji susitikimo dalis – šmaikštus pokalbis-konsultacija su plaukų priežiūros specialistu (kirpėju), kuris mielai dalijosi profesionalia patirtimi ir patarimais. Merginos jam klausimų negailėjo – juk reikia ir mamų, močiučių išmintį patikrinti ir gražius bei sveikus plaukus turėti. Sužinojome ir neįtikėtinų dalykų, kurie pravers drąsiausioms avantiūristėms -  spalvota kalkė ir sausas gėrimas „YUPI“ irgi gali nudažyti plaukus (jei, paskaitę šią žinutę, išbandysite šiuos patarimus – labai norėtume išgirsti apie rezultatus J).

Po grožio pamokų buvo rimtoji susitikimo dalis – merginos sėdo prie pietų stalo aptarti gėlyčių nešiojimą ir kitą merginų veiklą korporacijoje. Paslapčių neatskleisime, bet diskusijos buvo konstruktyvios ir spalvingos, o juoko ir planų tikrai netrūko.

Jun! Živilė

P.S. Magistra sen! Jurgita labai dėkoja visoms susirinkusioms ir tikisi, kad pavyks tokius „mergaitiškus pusdienius“ suorganizuoti dažniau nei kartą per metus J

1 komentarai (-ų):

ramunia rašė...

o, buvau praleidus šį įrašą! Šaunu mergaitės!

Rašyti komentarą

Gaudeamus Igitur! Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates