2015 m. rugsėjo 28 d., pirmadienis

Būna, kad geri dalykai nieko nekainuoja: išgelbėk 3 gyvybes ir pasiklausyk Domanto Razausko!

























Korporacija "Neo-Lithuania" kviečia Kauno studentus ir jaunimą prisijungti prie kraujo donorystės akcijos "Trispalvio vakaro'15" metu. Pilietiška akcija rengiama bendradarbiaujant su Nacionaliniu kraujo centru.

Norinčių tapti donorais ir padėti žmonėms grįžti į gyvenimą po sunkių traumų ar chirurginių operacijų, spalio 2 dieną (penktadienį) laukiame nuo 14 iki 17 val. KTU III rūmuose (Laisvės al. 13, Kaunas). Nepamirškite, vieno donoro kraujas gali išgelbėti net tris gyvybes!

Norite tapti kraujo donoru, tačiau kankina klausimai kiek? kodėl? kaip? kada? už kiek? - susisiekite su Džiugu Baltrušaičiu telefonu +370 650 11982 arba el. paštu d.baltrusaitis@kraujodonoryste.lt

Na, o po akcijos su malonumu visus kviečiame pasiklausyti nemokamo Domanto Razausko koncerto, pasižiūrėti "Kino pavasario" žiūrovų puikiai įvertintą Jono Ohmano filmą "Žalieji muškietininkai" ir sudalyvauti diskusijoje "Ekologija: vidus vs išorė".

Vakaro planas tobulas, todėl vietų skaičius ribotas ir nuolatos mažėja. Reikalinga išankstinė REGISTRACIJA. Nepraleiskite progos!

0 komentarai (-ų):

Rašyti komentarą

Gaudeamus Igitur! Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates