2013 m. gegužės 16 d., ketvirtadienis

Išskirtinė pamokėlė

Trečiadienis – gana neįprasta diena juniorų pamokėlei, kuri dažniausiai vyksta pirmadieniais. Manau, kad kiekvienas junioras vykdamas į ją manė, jog tai bus tiesiog eilinė pamokėlė (gal dėl to mūsų ir susirinko neįprastai mažai, o dar kaip šiais laikais madinga – vėluodami). Tačiau ši diena buvo kitokia - įnešė daug motyvacijos ateities darbams ir suteikė optimizmo.
Tikriausiai dabar įdomu kuo ši pamokėlė buvo išskirtinė? O gi tuo, kad pas mus svečiavosi filisterė Ingrida Pupelienė ir filisteris Sikstas Ridzevičius. Pirmoji pokalbį pradėjo fil! Ingrida, su kuria merginos galėjo aptarti artėjantį Filiae Lithuaniae gimtadienį ir išsiaiškinti klausimus, susijusius su šia visų laukiama švente. Kuomet fil! Ingrida išskubėjo namo, pamokėlę tęsė fil! Sikstas. Jis mums puikiai papasakojo, kaip galima susikurti laimę savo veikloje. Manau, kad tai pranoko netgi lyderystės kursus, už kuriuos žmonės moka labai didelius pinigus. Filisteris mums papasakojo apie 7 dalykus, kurie kuria laimę veikloje: optimizmas, įkvėpimas, prasmė, mokymasis, meilė, atvirumas ir įtaka. Taip pat mums buvo išsamiai paaiškinta, su įvairiais pavyzdžiais iš korporacijos ar pačio fil! Siksto patirties, kodėl būtent šie, o ne kitokie dalykai lemia laimę kiekvieno žmogaus veikloje.
 Kuomet išsiaiškinome laimės veikloje prasmę, filisteris liepė kiekvienam įsivertinti kiek jaučiasi esąs korporantu. Kai kiekvienas tai atlikom, aptarėm, ko mums trūksta, kad galėtumėm vadinti save tikru korporantu, eiti į priekį ir tobulinti save.
Man tai buvo pati geriausia pamokėlė, nes jos metu gavau žymiai didesnės motyvacijos dalyvauti korporacijos veikloje, supratau, kad nereikia bijoti išsakyti savo nuomonę ir klausti, kas neaišku, nes bus noriai atsakyta ir paaiškinta kodėl yra būtent taip, o ne kitaip. Už tai didelį AČIŪ noriu pasakyti magistrai sen! Jurgai Čepulytei, kuri surengė pamokėlę neįprastą trečiadienį, su neįprastais svečiais. 
jun! Milda

2 komentarai (-ų):

Rūta rašė...

šaunuoliai filisteriai! Tikriausiai pamokėlėse apsilanko ir daugiau kolegų?

ramunia rašė...

Pritariu, tikrai liuks, džiaugiuosi už smagų ir prasmingą laiką!

Rašyti komentarą

Gaudeamus Igitur! Copyright © 2011 | Template design by O Pregador | Powered by Blogger Templates